New in: April

Min svaghed: Bananmuffins

page3

Sidste lørdag bragte jeg et indlæg med nutella cupcakes, som var yderst lækre. Dog er en af mine klare favoritter i kageverdenen bananmuffins, der ikke kun er meget velsmagende, men også super nemme (og hurtige) at lave. Jeg ynder da også at bage dem så ofte som overhovedet muligt – og hvis ikke jeg, så min mor. Og det hænder da også, at jeg lader et par bananer ligge længe nok til jeg ved, at de ikke kan bruges til andet end en god omgang muffins. Og I skal selvfølgelig ikke snydes for opskriften…

Bananmuffins opskrift

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: April