Sunday quotes about death

Min bucketlist: Rejse edition

Jeg elsker at rejse, og har gjort det hvert år med mine forældre siden jeg var helt lille. Det har dog mest været traditionelle charterrejser til primært Tyrkiet, men også Grækenland og Spanien. Og så nogle skønne ture til Thailand. Men i år skal de alene afsted. Ja jeg er blevet gammel. Det giver mig dog mulighed for en helt ny indflydelse i forhold til hvor årets sommerferie skal gå hen. Nu er det min kæreste og jeg, der bestemmer. Og jeg har selvfølgelig nogle ønsker til destinationer. Det behøver ikke være i år eller næste år – bare på et eller andet tidspunkt inden jeg ikke er her mere.

Så jeg har lavet en bucketlist med steder jeg vil se og opleve inden jeg dør. Det er den første bucketlist i en række af flere. For ligesom jeg har ønsker til rejser, har jeg også ønsker og mål til en lang række andre ting. Men jeg er heldigvis ung endnu, så mon ikke jeg nok skal nå det …

Først i rækken kommer feriedestinationerne. Nogle er nye ønsker og andre har jeg haft lige så længe, jeg kan huske.

Venedig 

venedig

Dette er en meget gammel drøm. Jeg tror egentlig ikke, at jeg kender nogen, der har været der, men åh hvor vil jeg gerne dertil. Og ja, jeg vil også sejle i de der opreklamerede gondoler, som de tager overpris for. Det lyder bare SÅ romantisk. Og så vil jeg selvfølgelig bo på et hotel med altan helt ud til vandet – også selvom det garanteret også koster overpris. Men det skal gøres for at opnå min drøm.

New York

newyorrk

Jeg ved det, det begynder at være en smule kliché nu med først Venedig og så New York. Nu mangler vi bare Paris. Det er dog ikke et sted, der ligger øverst på min dørmmerejseliste. Men New York ligger højt. Bare for at opleve en rigtig storby på tæt hold. Og så selvfølgelig for shoppingens skyld!

Irland 

irland

Har I set P.S. I love you? Fantastisk film – og en rigtig tudefilm. Og hvis I endnu ikke har set den, så kan jeg fortælle at en stor del af den foregår i Irland et eller andet sted ude på landet. Og det ser SÅ hyggeligt ud. Grønne enge, blomster, blå himmel, hyggelige små huse og selvfølgelig: Pub’er. Dér vil jeg hen. Og der skal helst ikke gå for længe.

Bornholm

bornholm

Ja nemlig, et sted så simpelt og så tæt på. Men jeg har aldrig været der, og jeg har hørt, at solen altid skinner. Og hvem elsker ikke lækkert sommervejr. Og så i vores eget lille dejlige land.

Thailand 

thaiiland

Okay, dette tæller egentlig ikke som et rigtigt punkt, da jeg har været her. Men jeg vil så gerne tilbage. Alt er bare skønt i Thailand. Maden, menneskerne, kulturen, oplevelserne, vejret, strandene og ikke mindst priserne! Det er dog ikke helt så billigt at komme dertil, desværre. 

 

Og jeg er sikker på, at jeg gennem mit liv nok skal komme på mange flere steder, som jeg bare bliver nødt til at besøge. Men indtil videre starter jeg med disse. På SU er det vist også mere end rigeligt.

Er der nogle steder I drømmer om at tage hen?

 

– MissConradsen 

 

Følg gerne bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about death