Mine sidste tre år

Makron-rabarber muffins

2017-06-17-22-30-05

Så er der nyt i bageland igen. Endnu engang kreeret af min mor, fordi de endnu engang indeholder rabarber. Det er nu engang hendes ‘ting’. Og det er jo lige sæsonen for det. Denne gang er rabarberen blandet med en omgang makroner, og det gør dem bestemt ikke mindre lækre. Jeg har jo lidt noget for makroner – og ikke mindst mandelessensen man putter sammen med – så disse kan klart anbefales.

Nedenfor får i den fulde version af opskriften. Den kan dog sagtens halveres, hvis man synes, at 25-30 muffins er lige i overkanten. Det gjorde vi 😉

2017-06-17-22-30-17

Opskrift

3 æg

250 sukker

1 spsk. mandelessens

125 g smør (smeltet)

125 g hvedemel

125 g makroner (knuste)

200-250 g rabarber

Start med at smelt smørret og lad det køle. Pisk derefter æg og sukker til en æggepunch og tilsæt mandelessensen. Når smørret er kølet røres det i æggepunchen (pisk kun let). Sigt herefter hvedemel i og vend det rundt med en ske eller dejskraber. Knus så makroner og rør også dem i dejen. Disse kan med fordel puttes i en pose og knuses, så de ikke kommer ud over det hele. Vask herefter rabarberne og skær dem i små stykker. Vend også dem i dejen.

Fordel så dejen i muffinsforme. Vær her opmærksom på at der ikke er hævemiddel i, så de bliver ikke ret meget større. Bag dem i cirka 20 minutter i en 175 grader varm ovn (varmluft). Kan spises både lune og kolde.

2017-06-17-22-29-46

(Opskriften er lånt fra nogetiovnen.dk)

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine sidste tre år