Sweet homemades - en ny afhængighed!

Lækkert restaurantbesøg og årsdag

2016-11-01-20-24-5d9

Ja, engang imellem er der jo noget at fejre. Denne gang var det årsdag med min dejlige kæreste. I slipper for detaljer om romantisk kærestedag og jeg kan i stedet fortælle om de tre dødsyge timer vi brugte på UNI fra klokken 15 til 18 med forvaltningsret. Det er ligesom lidt en stemningsdræber. Men ingen vej uden om. Interessant, ikk? Ej, lidt pladder romantisk skal det være, specielt når det involverer en god anbefaling af lækker mad. So here you go…

For aftenen skulle jo naturligvis bruges på restaurant. Marco Polo i Aarhus, hvis I skulle være interesserede. Og det tænker jeg bestemt I er, når I ser hvor utrolig lækker maden ser ud. Det var egentlig noget vi erfarede sidste år, da min kæreste havde reserveret bord dér på selv samme dag. Og som bonus kører de med et tilbud fra søndag til torsdag, hvor man får en tre-retters menu og KUN betaler for hovedretten. Se dét er jo noget vores SU-tilværelse kan lide.

Så igen i år blev det der. Og det var igen super lækkert og lige det, der skulle til for at veje op for den søvndyssende time på UNI. Jeg vil egentlig ikke fortælle så meget mere, men bare dele billederne af den cremede tomatsuppe, lækre pasta med kalv i fløde-hvidvinssauce og smagfulde chokoladekage-mousse-is dessert.

page1

Og så lige et enkelt billede af mig ved siden af det faktum, at vi på gåturen hjem opdagede, at Bruun’s Galleri allerede har pyntet op til jul. Jesus Christ! Men det er en helt anden historie, hvad jeg mener om det (og det afspejles vist ikke rigtig i det ‘glad-juelgris’-smil jeg har på billedet)…

2016-11-01-21-08-11

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweet homemades - en ny afhængighed!