Så skete det igen !

Kreativitet #2: Julefad

Så er det mandag igen, og jeg vil lige indvie jer i weekendens begivenheder og kreativitet… Jeg har for en gangs skyld tilbragt weekenden hjemme og på trods af arbejde, blev der alligevel tid til burger og Bond-film fredag med mine forældre og familiefødselsdag hos en skøn veninde lørdag middag. Og jeg må sige, at på trods af kombinationen af min kræsenhed og min venindes smag for anderledes mad fyldt med grøntsager, var jeg godt mæt. Men dagens indlæg skulle egentlig handle om resultatet af en lille tøsetur og lidt kreativitet med min mor.
Nu er det jo snart jul, og selvom jeg af princip er imod alt julepynt, julemusik og lignende før 1. december, kunne jeg alligevel ikke lade være med at synes, at vores tur på jagt efter lysestager, rensdyr og kogler var en smule hyggelig. For min mor havde fået den ide at lave et julefad, og da jeg efter hendes hoved er en del bedre til den kreative del end hende selv (hvilket der måske kunne være noget om), skulle jeg selvfølgelig indvies – og det skulle helst ske med det samme. Så afsted vi tog rundt i samtlige supermarkeder og andre butikker med julepynt. Resultatet blev nedenstående, som, jeg personligt synes, er både super hyggeligt og stemningsfyldt samtidig med, at det er ret stilet – julehygge lige efter min smag (også selvom det er før 1. december) …

2015-11-15 15.25.402015-11-15 15.21.292015-11-15 15.25.16 2015-11-15 15.24.54 2015-11-15 21.38.00

– MissConradsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så skete det igen !