Kokostoppe med et snert af orange

Dette er det første af en række kageindlæg, der alle har det til fælles, at de indeholder appelsin. Så hvis du ikke er til det, så er jeg meget ked af at skuffe. Hvis du er, jamen så læs da endelig med! Det kommer simpelthen af, at vi fik købt et net appelsiner, fordi de var på tilbud, og så blev de ligesom aldrig spist. Ligesom bananer I ved, der er perfekte til en omgang bananmuffins, når de er blevet lidt for brune til at spise. Så de skulle bruges til noget. Og hvad bedre end: Kage. Så hermed kokostoppe med et pift af appelsin!
Opskrift
120 g kokosmel
90 g sukker
75 g smeltet smør
1 æg
Skal fra 1 appelsin
Chokolade til bunden
Start med at riste kokosmelet en smule i ovnen til det er gyldent. Men pas på, det bliver hurtigt for mørkt! Pisk derefter smeltet smør og sukker godt sammen. Rør derefter kokosmelet i og lad det køle i 5 minutter i køleskabet (ikke længere!). Tilsæt til sidst ægget og den revne appelsin (hvis massen er for våd tilsættes lidt ekstra kokosmel).
Form derefter massen til små toppe (dette er altså nemmest med fingrene) og bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i 8-10 minutter (afhængig af ovn og størrelse på kokostoppe). Lad dem derefter køle og dyp så bunden i smeltet chokolade.
Velbekomme!
– MissConradsen
Følg bloggen på Facebook: HER
Ingen kommentarer endnu