Torsdagstip #12: Doritos kylling

Hvor svært kan det være?

Det burde jo være nemt at pakke til en uges ferie. Det er jo kun én uge, solen skinner, og man skal ligge ved poolen det meste af tiden. Men det volder mig alligevel altid ret store problemer, når jeg skal pakke kufferten. Måske fordi det netop kun er én uges ferie.

page1

Problemet opstår på følgende måde: Jeg har omkring 117 sommerkjoler hængende i mit skab, som jeg hjertens gerne vil have med, fordi jeg bruger dem alt for sjældent. For let’s face it: Vejret er IKKE til sommerkjoler herhjemme. Problemer er bare, at der hverken er plads i kufferten til SÅ mange kjoler eller i antallet af dage til at få brugt så mange. Så jeg må skære ned. Og det er IKKE nemt!

Det starter med en grovsortering inddelt i: ‘Helt sikkert’, ‘kommer an på hvordan den sidder’ og ‘den lader jeg hænge i skabet’. Og så prøver jeg ellers alle dem, jeg er i tvivl om. Det store problem er så bare, at størstedelen havner i ‘helt sikkert’-bunken. Og nej, uanset hvor hvor ofte jeg skifter, så er det ret svært at få brugt 20-30 kjoler på en uges ferie, hvor 70% af tiden bruges i bikini.

page3

Og problemet bliver kun større år for år i takt med de nye sommerkollektioner, og at mængden af kjoler i skabet som følge stiger. Og det bliver bestemt ikke nemmere af, at jeg også har et par nederdele og en bunke shorts, jeg også higer efter endelig at få brugt…

Men om ikke andet kan jeg trøste mig selv med, at jeg nok ikke er den eneste, der har dette problem. Vel?

 

P.S. Jeg kan fortælle, at jeg endte med 15 kjoler.

 

P.P.S. Nej, jeg fik ikke brugt alle 15…

 

– MissConradsen 

 

Følg gerne bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagstip #12: Doritos kylling