Wishes & Inspiration

Hvor blev ugen af?

Så er der skrevet opgave! En uge, to spørgsmål, to lange bilag og 4000 ord. Det var, hvad ugen skulle gå med, og hvad jeg har været oppe imod. Og så er jeg jo typen, der elsker at komme hurtigt i gang – man kan jo lige så godt få det overstået, så hele ugen ikke ’spildes’ på opgaven. Så jeg sidder klar foran computeren kl. 09:55 mandag morgen og venter spændt (okay, ikke ligefrem spændt, som juleaften eller når kæresten siger, at han har en overraskelse, nærmere nervøs, skræmt og med frygt for at jeg slet ikke forstår opgaven). Klokken bliver 10:00 og bum, så er eksamensugen i gang. Opgaven var (til at starte med) ikke lige drømmeopgaven – jeg mener, emnet var da okay, men kunne de have formuleret diskussionsspørgsmålet dårligere? I don’t think so. Men som bilagene blev læst og noterne skrevet, begyndte det faktisk at ligne noget. Og nu 5 dage og 7,5 time senere ligner det faktisk en rigtig opgave. Den indre sociolog blev fundet frem og har aldrig være så – lad os sige ‘optaget af’ – Weber og Berger & Luckmann (I ved sociologer, der siger en hel masse om individer, og hvorfor de handler som de gør – quite interesting). Faktisk var jeg så optaget, at jeg fik skrevet godt 500 ord for meget – ja, jeg kunne jo ikke begrænse mig, da det kom til stykket – og så måtte jeg jo i gang med at slette nogle af de knap så gyldne sætninger. Men for at vende tilbage til pointen med indlægget (og en langt mere forståelig del), så er jeg i mål, og jeg kan i den grad se juleferien forude! Så glemmer vi bare, at der venter endnu to eksamener i januar …

Så rigtig glædelig jul læsere!

Lidt billeder fra ugen, der gik med hårdt arbejde, overspringshandlinger og masser af mad…

MissConradsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wishes & Inspiration