Fit for fight #4

Hvor blev barndommen af?

kids-then-and-now

Så åbner jeg avisen (igen, igen) og kan denne gang læse om unge 13-14-årige piger, der gennem Tinder bliver opfordret til at sende nøgenbilleder og mødes for at have sex. Samtidig kan jeg læse, at de i tide og utide får sendt billeder af ældre fyres ’nedre dele’. En af de interviewede piger udtaler ligefrem, at hun har fået beskeder om at mødes på et motel, så hun ’kan blive flækket’ – og hun synes ikke engang det er ubehageligt. Det er nok det værste: At sådan nogle beskeder på nogen måde kan blive normale at modtage i den alder.

Det er jo grotesk, at det er der, vi er nået til i dagens samfund. Hvad laver disse unge piger – og drenge for den sags skyld – overhovedet på Tinder i den alder!? Da jeg var 13, var det da lige før, at jeg stadig legede med Barbiedukker. Drenge, flirts og især sex var i hvert fald langt fra noget, jeg brugte min tid på, og de største problemer jeg mødte var, at vi nu skulle til at beslutte, om vi ville på gymnasiet. Men det har åbenbart ændret sig… For når jeg i avisen videre læser, at der er unge piger (børn!) mellem 6 og 9 år, der er på p-piller, så sortner det da først. Jeg mener: Hvorfor i al verden er de det!? Det er jo ikke ligefrem fordi, de skal beskyttes mod at få børn.

Men det er bare få eksempler blandt mange på, hvordan samfundet i dén grad har ændret sig – og efter min mening IKKE til det bedre. Barndommen slutter alt, alt for hurtigt i dagens Danmark.

Hvad er jeres holdning? Synes I, at det er okay, at så unge springer ind i ’de voksnes’ verden?

 

MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fit for fight #4