Bedstefars skæg - fødsesldags edition

Forbedringer på bloggen

Michelle Conradsen spejlreflekskamera

Power åbnede for nyligt i Tilst med vilde åbningstilbud. I ved dem der, hvor mange hundrede mennesker står i kø fra klokken 4 om morgenen, for at være de første, når de åbner klokken 7.

Vi var ikke blandt disse mennesker, selvom min kæreste hjertens gerne ville have fingrene i et af de gode tilbud. En ny telefon. Klokken 10 besluttede vi os dog for at køre derud, da vi kunne se, at den endnu ikke var udsolgt. Og sikke godt vi gjorde det. Vi handlede ind til den helt store guldmedalje – for både svigerforældrene og mine egne forældre. Og os selv selvfølgelig. Og min kæreste fik sin nye telefon.

Og, og og… Så købte vi et spejlreflekskamera. Ét vi har sparret sammen til af de penge, vi har tjent ved at sælge alle de ting, vi ikke længere bruger – og ved at samle lidt pant i ny og næ. Ikke at vi ikke havde haft råd til det ellers, men det er sjovt at sparre sammen til noget specielt, så de få håndører, vi tjener på en skjorte eller et kagefad, ikke bare ender på madkontoen.

Så nu har vi et godt kamera. Og det kommer selvfølgelig også til at ses på bloggen, hvor billederne nu vil blive en hel del bedre end dem min iPhone kan klare.

Jeg glæder mig til at få det brugt ! Og jeg kan allerede nu godt love et snarligt indlæg med en masse gode billeder – i hvert fald kvalitetsmæssigt 😉

Michelle Conradsen spejlreflekskamera

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedstefars skæg - fødsesldags edition