Sunday quotes from disney movies

Fit for fight #17

2016-04-05 14.05.31

Jeg må jo nok indrømme, at jeg ikke har været afsted til fitness i gud ved hvor lang tid. Ja sidst jeg skrev om det var vist, da jeg lige var hjemvendt fra ferie – og min rimelig blege kulør afslører, at det er ved at være et godt stykke tid siden. Men søndag var jeg hjemme – ja altså hos mine forældre – og så skulle søndag morgen jo selvfølgelig gå med, at min mor og jeg tog til ’stram op’. Så det gjorde vi…

Vi kunne af holdoversigten se, at det var en ny instruktør, der skulle stå for holdet, så det skulle nok blive spændende. Og det blev det bestemt også! Det første vi ser (og hører), da vi kommer ind i salen, er en meget højttalende kvinde med masser af tatoveringer og en Metallica t-shirt. Fordomme? Neeej da! Men for at fuldende ’looket’ blev der spillet heavy metal for fuld udblæsning ud af højtalerne. Så var stilen ligesom lagt.

Og selve træning var præcis lige sådan. Ja jeg kan såmænd fortælle, at jeg ikke engang klarede den såkaldte opvarmning uden at holde pause. Måske det til dels skyldes det faktum, at jeg er i yderst dårlig form, men jeg tænker bestemt også at den nye træningsmåde havde noget at skulle have sagt. Som instruktøren selv beskrev det, så var det ’syretræning’. Simpelthen øvelser, der gentages så mange gange, at hele kroppen(!) syrer. Lyder det hårdt? DET VAR DET BESTEMT OGSÅ!

Og her tæller både squats og lunges med SÅ mange gentagelser, at jeg et godt stykke over 100 stoppede med at tælle. Det samme gælder øvelserne for de kære mavemuskler, der blev udfordret med tre forskellige planker UDEN PAUSE! Og for at toppe det hele skulle der selvfølgelig også serveres en omgang øvelser for armene. Og her taler vi jo selvfølgelig ikke bare om helt normale løft at vægte, næh nej. Vi skulle nemlig samtidig siddende balancere på en bold. Bestemt ikke nemt.

Og da vi skulle derfra? Mine ben (og arme!) har aldrig rystet SÅ meget! Og jeg tænker faktisk at det ikke er sikkert de holder op med det inden næste søndag, hvor jeg nok skal afsted igen til et ’glædeligt’ gensyn med miss Metallica…

 

MissConradsen

 

Følg gerne bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes from disney movies