Sunday quotes about Christmas

Familiehygge og lørdagsmarked

page1

Sagen er den, at min kæreste og jeg jo bor på Frederiksbjerg kun en spytklat fra det tovemarked, der hver evig eneste lørdag bliver holdt på Ingerslev Boulevard. Noget især min mor finder yderst interessant. Så vi skulle selvfølgelig en tur på dette torv. Dette er faktisk noget, der længe har været planlagt, for med arbejdsweekender, indflytterfester, ture til Tyskland (for mine forældres vedkommende) og en masse møder, ja så er det ikke nemt at finde en dag, hvor alle kan.

Dette var dog med en god omgang planlægning lykkedes, så i lørdags var de gamle inviteret til morgenmad i vores lejlighed i Aarhus og en efterfølgende tur på torvet. Og så kunne de jo også lige få set det julehelvede, vi har fået lavet i vores stue. Det kan I iøvrigt også se nogle af mine fremtidige indlæg…

Men lørdagen kom, morgenmaden blev spist og så tog vi ellers på torvet. Og det var lige som forventet: En masse små ‘boder’ med salg af alt mellem himmel og jord. Her op mod jul har de fleste selvfølgelig juleinspirerede ting, så der var overflod af gran, julestjerner, juletræer, pyntekogler og en enkelt stand med æbleskiver var vist også at finde. Og så var der alle de andre. Fiskemanden, den ældre herre der sælger ost, de unge gutter der sælger alverdens grøntsager og et par ældre damer der sælger lys og hjemmestrik. Og sidst men ikke mindst var der én, der solgte kæmpe grillede frankfurtere – I kan tro jeg ærgrede mig over, at jeg var mæt efter morgenmaden!..

page2

Men selvom vi ikke fik købt det store og trods den isnende kulde (og mine frosne tæer!), så var det stadig super hyggeligt at trave en tur ned mellem de forskellige boder og de mange mennesker, der også var på jagt efter lidt julehygge. Og ekstra hyggeligt blev det, da vi sad hjemme i varmenbagefter med hver sin varme kop kakao og hele tre forskellige slags kakao. Se dét er hygge efter min smag!

2016-12-03-13-46-07

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about Christmas