New in: Januar

Ramt af mandeinfluenza?

sick-cartoon-woman

Ja, jeg ved det lyder super ynkeligt. Specielt når jeg altid har været typen, hvor en ’lille’ forkølelse ikke skulle stoppe mig fra at finde skolebøgerne frem og begive mig afsted. Det gjorde det heller ikke denne gang på trods af, at jeg havde haft hedeture hele natten og også været oppe efter en Panodil eller to. Jeg følte mig da også okay frisk, og det var nok det, der afgjorde, at jeg tog afsted. Det varede dog kun indtil 10 minutter inde i forelæsningen, hvor jeg måtte gribe til hostelindreren nummer ét: Halls. Det hjalp da også et kort øjeblik, men pludselig kom hedeturene tilbage, og jeg måtte sande, at jeg slet slet ikke er gammel nok til at være kommet i overgangsalderen, så jeg måtte i stedet være blevet ramt af en god omgang feber… Det blev da også kun værre i løbet af dagen, og da forelæsningen og gruppearbejdet, der føltes som flere dage, endelig var ovre, var det da også direkte hjem på sofaen med en kop varm kakao, Desperate Housewife på tv’et og kage (det hjælper mere end I måske tror!). Og aftensmaden stod også på rigtig sygemad, suppe, lavet af kæresten, der i løbet af dagen sandede, hvor skidt jeg egentlig havde det, og gav mig en smule medlidenhed. Det er ellers ikke det, der er nemmest at få. Måske det skyldes det faktum, at han aldrig nogensinde selv er syg (og thank god for det). I den tid vi har været sammen, har han kun været syg – eller forkølet – én eneste gang. 1! Og det varede én dag. Ja jeg er da også sjældent sådan rigtig syg, men rammes da i tide og utide af en forkølelse. Men måske det er grunden til, at han ikke forstår det? Men om han forventede medlidenhed fra mig den ene, frygtelige dag? Oh yea! For han var rigtig mandesyg…

Mit blev dog også kun værre og værre i løbet af dagen. Og da klokken blev 20:00 var jeg intet mindre end grydeklar, og jeg var så ynkelig med min forstoppede næse, brandvarme pande og uendelige hosten, at jeg trods det forkerte køn kun kunne tro, at jeg var ramt af en solid omgang mandeinfluenza. Når man ikke engang kan overskue at spise kage længere (eller noget som helst andet for den sags skyld), så er det skidt!

Men jeg vender stærkt tilbage!

 

MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

1 kommentar

  • When the shooting moves a complete of 7 or 11 subsequently here is the greatest consequence regarding
    them.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Januar