Torsdagstip #9: eBay fund

Done – næsten i hvert fald! Hvad så nu?

tenor

Jeg har afleveret bachelor! Og det er fantastisk!

Nu er der bare én sidste eksamen tilbage i slut juni, og så har jeg en bachelor i statskundskab. Bum!

Det har været tre hårde år, javist. Og studiet har heller ikke været 100% det, jeg regnede med, da jeg søgte ind på det. Men jeg har overlevet – og lært en hulens masse! Og så har jeg mødt min kæreste. Så er alt andet jo næsten ligemeget 😉

Spøj til side! Det er kun bacheloren jeg er færdig med. Efter sommerferien venter kandidaten. Og jeg glæder mig! Da jeg søgte, søgte jeg både retorik og statskundskab, dog klart med drømmen om at komme ind på retorik. Men kravene vidste jeg ikke så meget om, og frygten for ikke at komme ind fik mig til at søge statskundskab, som jeg er retssikret. Men guess what! Jeg kom ind på retorik! Så det skal nok blive spændende. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme igang, og håber bare på, at det lever op til drømmene. Men mon ikke?

Jeg skal selvfølgelig nok holde jer opdateret, hvis der var nogle, der skulle ske at være interesserede… Og indtil da, så begraver jeg mig i bøgerne. Jeg har jo som sagt stadig lige én eksamen, der gerne skulle bestås.

 

– MissConradsen 

 

Følg gerne bloggen på Facebook: HER

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagstip #9: eBay fund