Min nytårsaften

Banan-kanel-brød

2016-11-12-14-34-14

Nu er det efterhånden ved at være hele 14 dage siden, der sidst har været kage på bloggen. For som I nok ved, så faldt begge de sidste par lørdage sammen med henholdsvis juleaften og nytårsaften, og så var der jo ligesom andet at blogge om. Men nu er det januar – helligdagene og lykønskningerne er slut, og så skal der være kage. Og nej, jeg gider intet høre om januarkure og julefedtet, der skal væk. Der skal stadig være plads til et kageindlæg – og helst hver lørdag!

Denne lørdag er det dog ikke helt 100% kage. Det er nemlig et banankanelbrød. Men det smager nu mindst lige så godt som kage. Specielt lunt med en smørklat på. Mums! Opskriften kommer her…

2016-11-12-14-25-33

Opskrift 

½ dl olie

2 æg

125 gram sukker

2 modne bananer

250 gram hvedemel

1 tsk. natrin

1 tsk. bagepulver

1 nip salt

½ tsk. vaniljepulver eller 1 tsk. vaniljesukker

½ tsk. stødt ingefær (kan undlades)

1 tsk. stødt kanel

Hæld olie, æg og sukker i en skål og pisk til det er lyst og skummende. Mos derefter bananerne og tilsæt mosen til æggeblandingen. Bland så hvedemel, natron, bagepulver, salt, ingefær og kanel sammen og vend det i dejen. Put dejen i en franskbrødsform foret med bagepapir og bag brødet ved 175 grader i cirka 1 time til det er gyldent (og gennembagt). Server det lunt med en klat smør.

2016-11-12-14-33-36

 

(Opskriften er lånt fra madenimitliv.dk)

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nytårsaften