Rutsjebaneturen fra helvede

Torsdagstip #6: Nem aftensmad

Selvom jeg hverken er ekspert i et køkken eller den mest altædende (ja, jeg er faktisk ekstremt kræsen – men mere om det i et andet indlæg), så er jeg yderst madglad. Og det gælder ikke kun på kage-området, som I nok har kunnet fornemme. Men selvom jeg er glad for mad og egentlig også godt kan lide at stå i køkkenet, så må det alligevel gerne være nemt engang imellem. Sådan set gerne ofte.

Og min absolutte favorit, når dette er tilfældet er: Pastaretter! I alle afskygninger.

And what’s not to like: De er lækre, nemme at lave og meget taknemmelige over for alverdens ingredienser. Fik jeg sagt at de var lækre? Specielt hvis man tilsætter min yndlingsingrediens: Fløde! Eller Cremefine – det går jo nok ikke med 38% fløde hver gang. Ikke når der også skal være plads til kage…

Min egen favorit, når det skal være ekstra nemt går som følgende:

landscape-1429889780-spaghetti-carbonara

Billedet er lånt, da jeg simpelthen aldrig har fået nået at tage et billede 😉

 

Opskrift (passer til to personer)

250 g pasta (frisk, penne, skruer, spaghetti – you name it)

2-3 fed hvidløg

1 cremefine/fløde (250 ml)

200 g skinke (strimler eller tern)

Salt, peber, oregano

Parmesan/ost

Sæt pastaen til at koge, da det er det, der tager længst tid (så kan I selv regne ud, hvor kort tid det faktisk tager). Svits kort hvidløg på panden og hæld fløden på. Tilsæt krydderier (salt, peber og oregano). Rør og smag til. Kom til sidst skinken på og lad det simre nogle minutter til skinken bliver lun og fløden er blevet cremet. Hæld så vand fra pasten og bland det hele sammen. Done! Server med parmesan (og eventuelt et flute og noget grønt – hvis man er til dette).

Så bliver det ikke nemmere. Og det gode er at man kan tilsættelige præcis de krydderier og det kød, man har lyst til.

Velbekomme!

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook for flere hverdagstips og andre ting og sager: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rutsjebaneturen fra helvede